Téli sport szoknya

Azok az aktív nők közé tartozol, akik az év fagyos napjain sem tudnak friss testmozgás nélkül élni? Mégis szeretne lépést tartani a modern idők ritmusával? Felejtsen el egy ideig a nadrágról, és adjon esélyt a márka minőségű téli sport szoknyákra. Rövid hosszú téli tollszoknyában meleg nadrágokkal kombinálják, mint a pamut.

A téli sportok tollszoknyája a nadrág felett még jobban felmelegíti a fenekét! Az elegáns darab egy téli kötött szoknya, etnikai kivitelben, és az extravaganciát egy aszimmetrikus szabású téli modell képviseli, oldalsó cipzárral. A téli tollas midi szoknya khaki, fekete, kék és szürke színben ideális választás azoknak a nőknek, akik imádják a havas terepen járni. A fiatal macskák inkább a rövid, fényes színű téli darabokat kedvelik, mint például a kék, az ezüst és az arany.

Sportos rövid szoknya kétirányú cipzárral ellátott elülső zsebekkel

Szereted a sportdivatot? Szereti a minőségi ruhákat? Szüksége van a szekrényednek új és kényelmes ruhákra? Szereted a szép és kényelmes ruhákat? Akkor ez a modern sportos szoknya csak rád vár. Praktikus, stílusos és nagyra értékelt, több okból is kötelező darab a szekrényében. A Litex 7A412 női sportszoknya klasszikus fekete színben és rövid hosszúságban egyszerűen biztonságos választás és garancia az elégedettségre.

Ár idején felülvizsgálat: 10 333 Ft

Szürke kötött ujjú szoknya, húzózsinórral a derekán

Az egyszerűségben rejlik a szépség! Ezt minden nő tudja, aki a világosszürke Haily’s Jily szoknya tulajdonosa. Bár a szoknya egyszerű stílusban készült, mégis meglepő lehet szokatlanságával, és ami a legfontosabb, sokoldalúságával. Erősségeinek köszönhetően minden évszakban és évekig viselheti. Nem számít, hogy egy tank topot vagy egy garbót viselsz hozzá, bármilyen öltözékhez jól illik. Ne félj tehát kísérletezni vele, és szabadjára engedni a fantáziádat!

Ár idején felülvizsgálat: 5 534 Ft

Női téli steppelt szoknya szürke színben, vízálló anyagból

A sportos és alkalmi stílus kedvelőinek. Azoknak a hölgyeknek, akik értékelik a tisztán nőies elemeket a ruhatárukban. És bizonyíték azoknak, akik azt gondolják, hogy a téli szezonban nincs szoknyaválaszték. Itt egy gyönyörű modell. Az első pillanattól kezdve nyilvánvaló, hogy benne leszel.

Ár idején felülvizsgálat: 15 937 Ft

Őszi pulóver és kötött szoknya szett

Pihenésre, kikapcsolódásra van szüksége, ugyanakkor stílusosnak és kényelmesnek szeretné érezni magát? Igen? Akkor ez a szett – zsebes pulóver és aszimmetrikus szoknya tökéletes az Ön számára.

Ár idején felülvizsgálat: 8 308 Ft

Stílusos csipkés szoknya kiváló minőségű és gyűrődésmentes farmerből készült

A zseniális szerelem örök. Halhatatlan. Egy díjnyertes darab a ruhatáradba a lacla szoknya formájában. Fiatalos és friss megjelenést kölcsönöz Önnek. Remekül mutat pólóval, inggel, garbóval, garbóval kombinálva. Örökzöld. Nem megy ki a divatból.

Ár idején felülvizsgálat: 3 465 Ft

Női téli rövid steppelt szoknya kétirányú cipzárral

Téli rövid női steppelt szoknya kétirányú cipzárral, kétszínű kivitelben, modern és időtlen. A virágmintás szoknya oldalsó kétirányú cipzárral záródik.

Ár idején felülvizsgálat: 8 308 Ft