Csipkés szoknyák

Hosszú kreppszoknya csipkével

A nyári napokat maximálisan élvezze egy kényelmes és modern darabbal. A gyönyörű hosszú mintás szoknya nem csak a forró napokon nyújt társaságot. Miben rejlik ereje és varázsa?

Ár idején felülvizsgálat: 11 082 Ft

Fekete rakott rakott szoknya csipkével

Kényelem és nőiesség! Kifinomult redők és tökéletes csipke. Széles elasztikus derékpánt a lapos has hatásért. Hullámos szegéllyel.

Ár idején felülvizsgálat: 11 165 Ft

Női strandszoknya átlátszó fekete csipkéből

Hiányzik a szekrényedből egy strandszoknya vagy strandruha? Szereti az extravaganciát és az eleganciát egyben? Ha igen, akkor mindenképpen nézze meg gyönyörű és stílusos floridai strandszoknyáinkat. A legfinomabb csipkéből és sima anyagból készült, amely csak simogatja a bőrét.

Ár idején felülvizsgálat: 16 214 Ft

Divatos női szoknya mintás és csipkés szegéllyel

Hiányzik egy érdekes darab a ruhatáradból, amire mindig számíthatsz? Melyik fogja megragadni a figyelmét? Nem fárad el? Nem unalmas? Nem megy ki a divatból? Ez a gyönyörű szoknya a magabiztosság, a siker és az elégedettség záloga. Gazdagítja a ruhatáradat, és felfrissíti a hivatalos és alkalmi öltözékeket egyaránt.

Ár idején felülvizsgálat: 19 404 Ft

Modern kismama farmer szoknya csipkés részletekkel

Az a fajta ruházat, ami tényleg nem hiányzik egyetlen ruhatárból sem. Nem kell lemondani róla még a terhesség alatt sem. Csak egy megfelelő modellt kell beszereznie. Denim szeretet egy gyönyörű szoknya formájában minden kismamának. Ezt a kényelmes modellt minden várandós anyuka értékelni fogja a szekrényében. Nemcsak a vágás minőségével tűnik ki. A világoskék színű kismama farmerszoknya csipkével élénkített. Egyszóval egy praktikus szoknya, amely eredeti kialakításával tűnik ki.

Ár idején felülvizsgálat: 9 999 Ft

Modern praktikus fürdőszoknya elasztikus csipkével

Szép fürdőszoknya rugalmas csipkével, amely első pillantásra megragadja a tekintetet, és kiemelkedik a formatervezésével. A szoknya integrált rövidnadrággal, rugalmas derékszíjjal és csipkével.

Ár idején felülvizsgálat: 7 615 Ft

Talán minden nő egyetért abban, hogy a csipkeszoknya soha nem megy ki a divatból, mert a romantikus lelkek minden generációjának hölgyei. Rövid, hosszú, szexi, aszimmetrikus és kissé átlátszó, ezek lélegzetelállító csipkeszoknyák. Csodálatosan illik hozzá egy kalap, bőrdzseki, cipő és kézitáska. Az úgynevezett A férfiak stílusa időtlen és szexi. Ne csak a klasszikus csipkemodellekre gondoljon, és nyúljon a világos árnyalatokhoz és a kékhez. A csipkés réteges szoknya gyönyörű.

Szeretne kísérletezni? Próbáljon ki csipkeszoknyát, inget és virágos bombázót. A klasszikusok között van egy táska, egy finom blúz és egy szivattyú. Semmi exkluzív, de még mindig működik! Csipkeszoknyát használhat munkához és randevúhoz. A szekrényből nem hiányozhat fekete darab, hanem élénkebb színek is. Érdemes megemlíteni az ábrát körülvevő modelleket és kissé összeszedett csipkeszoknyákat. Az utolsó találat kétségkívül midi csipke szoknya! Karcsú alakról tanúskodnak azonban.