Szoknya meghúzza az alsó hasat

Nem minden hölgy dicsekedhet egy vers jellegével, és szoros fehérneműt kell viselnie. Bár ez a változat ésszerű, az alhasat meghúzó szoknyák mindennel gondoskodnak az alakról. Ha bármilyen színű szoknyát visel, amely szigorítja az alhasat, de extra széles és rugalmas derékkal rendelkezik, akkor nyert. A derék rugalmas, de nem annyira. Ellenkező esetben a lapos has hatása nem szűnik meg.

Mindenesetre széles derékú szoknyák viselhetők, de olyan modellek is, amelyek folyamatos derékhossza néhány centiméter, majd a szoknya meghosszabbítása. Ezt a hatást elsősorban a kordbársony és a farmer szoknya használja, mert a kordbársony és a farmer erősebb. Érdemes megemlíteni a rugalmas midi szoknyákat vagy a mini kötött darabokat is színes mintákban és monokromatikusan. Elegáns szoknya, amely összehúzza az alsó hasát egy magas derékkal, kiegészítve csatokkal, íjakkal és egyéb díszekkel, alkalmas társadalmi eseményekre.

Pöttyös kék szoknya

Stílusos szoknya kék színben, ujjatlan szabással, pöttyös mintával. Az Ennywear szoknya bélés nélküli.

Ár idején felülvizsgálat: 13 856 Ft

Hosszú fekete női szoknya hasítékkal

A hosszú szoknyák idén tavasszal és nyáron nagy divat lesz! Minden színben viselhetők lesznek, beleértve a feketét is, amelyről azt merjük állítani, hogy minden korosztályban az egyik legnépszerűbb lesz. Végül is, a fekete a biztonságos választás, bárhová is mész. Ugyanakkor könnyen kombinálható más színekkel, és emellett tökéletesen karcsúsítja az alakot. Ha tehát szükséged van egy kis segítségre az alakodhoz, akkor egy fekete szoknya tökéletes számodra.

Ár idején felülvizsgálat: 5 534 Ft

Női rövid zebra szoknya

Női elegáns fehér-fekete szoknya magasabb derékszíjjal, ZEBRA mintával. Fekete bőrövvel díszített. Hátul cipzárral záródik.

Ár idején felülvizsgálat: 16 408 Ft

Maxi szoknya modern mintás hasítékkal, elasztikus derékrészen

Az Isabella hosszú szoknyája színes pálmalevélnyomatával tűnik ki. Hízelgő szabású, trikó kötött anyagból készült, 2 nagy résszel. Isabella hosszú szoknya. Hízelgő aktuális szabás. Pálmalevél nyomtatás. Elöl és hátul elasztikus derékpánt rugalmas húzózsinórral. Mély rés mindkét oldalon. Egyenes szegély. Isabella nagyméretű kollekció 42-58-as méretben. Gépben mosható.

Ár idején felülvizsgálat: 11 498 Ft

Modern praktikus fürdőszoknya elasztikus csipkével

Szép fürdőszoknya rugalmas csipkével, amely első pillantásra megragadja a tekintetet, és kiemelkedik a formatervezésével. A szoknya integrált rövidnadrággal, rugalmas derékszíjjal és csipkével.

Ár idején felülvizsgálat: 7 615 Ft

Sima, húzózsinórral ellátott alsószoknya, amely a hasától a combjáig formálja az alakot

Társasági eseményre készülsz, és készen állsz egy szűk ruhával? Segítségre van szüksége, hogy elrejtse az alakján lévő apró hibákat? Ebben az esetben egy szűk, húzózsinóros alsószoknya az ideális megoldás. A sima, láthatatlan, húzózsinóros alsószoknya puha anyagból készült, amely a hastól a combközépig kényelmesen feszül.

Ár idején felülvizsgálat: 8 169 Ft