Kockás szoknya

Játékos, vidám és elegáns lény vagy? Ebben a tekintetben elégedett leszel az öregedő kockás és kockás szoknyákkal, amelyek passzolnak a karcsú lányokhoz és az idősebb generációhoz. A tizenévesek szeretik a szerelmes mini darabokat, amelyekben kecses lábuk kiemelkedik. A harmincas és érett nők inkább a rövid kockás szoknyákat és a midi modelleket kedvelik. Ha nincsenek túl erős combjai, kényeztesse magát redős kockás szoknya viselésével. Ellenállhatatlan leszel benne!

Hüvelyes kockás és kockás rövid szoknya, széles derékkal, ahol a hajtogatás valamivel lejjebb kezdődik, szép alakot hoz létre és meghosszabbítja a lábakat. Alkalmas nyári szoknya egy kockában, vastag gumival a derekán, tökéletes a forró nyári napokra. A rövid, kockás szoknya, egyenes szabású derékon, még a teljesebb formájú hölgyeknek is megfelel. A kockás szoknyák csipke- vagy bőrbetétekkel is rendelkezhetnek, ennek köszönhetően a modellek frissülnek. Kockás és kockás mintákat viselnek télen és nyáron. Az év hidegebb napjain szürke, fekete és kék vezet. Tavasszal ismét rózsaszín, világoskék, zöld és fehér.

Kényelmes kötött kockás miniszoknya

Szereted a kötött anyagokat, és szeretnél természetes mintájú szoknyákat? Kinek nem tetszik a kötött, igaz? A kellemes, kényelmes anyag hihetetlenül jól melegszik, és remekül mutat is. És mi van a szuper dizájnnal keskeny szoknya formájában. A kötött szoknya pontosan az, ami még hiányzik a szekrényből. Ideális munkahelyi vagy iskolai viselethez. Szoknyát sem lehet megvetni a társasági eseményeken, legyen szó vacsoráról vagy színházról. A szoknya térdig ér, és mint már említettük, keskeny vágású.

Ár idején felülvizsgálat: 5 799 Ft

Divatos fekete-fehér kockás szoknya rövid

Szereted az időtlen darabokat? Szereti a halhatatlan modelleket, amelyek biztos fogadást jelentenek, és amelyeknek köszönhetően egyszerűen és egyszerűen létrehozhat egy tökéletes ruhát? Melyik darabot fogja értékelni a szekrényében sok év után is? Persze kockás szoknya, klasszikus fekete-fehér kivitelben. Olyan modell, amelynek mindenki engedni fog. És mégis megvan a garancia az eredeti ruhára. A kockás szoknya fekete-fehér változatban rövid hosszúságban egy szexi darab, amely gazdagítja ruhatárát és megfelelően felpezsdíti ruháját. Bármikor támaszkodhat erre a modellre.

Ár idején felülvizsgálat: 5 595 Ft

Kockás szoknya, gombos gombsorral és műujjcsomóval

Szereted a szokatlan és eredeti ruhákat, amelyeket senki más nem hord a környékeden? Szereted a kockás mintákat, amelyeket könnyen kombinálhatsz egy egyszínű pólóval? Ha igen, akkor mindenképpen nézd meg gyönyörű és stílusos kockás szoknyáinkat.

Ár idején felülvizsgálat: 2 800 Ft

Divatos, alakformáló kockás szoknya

Zöld kockás, magas derekú szoknya hatékonyan kiemeli a szexi görbéket. Hangsúlyozza a nőies sziluett báját. Kényelmes és kiváló minőségű anyagból készült.

Ár idején felülvizsgálat: 15 690 Ft

Elegáns női miniszoknya övvel és finom kockás mintával

Klasszikus gyapjúszövetből készült elegáns miniszoknya, amelyet egy szürke árnyalatú kis kocka díszít. A széles övvel és két zsebbel ellátott, szélesített szabásvonal nagyon fiatalosnak tűnik, és a 70-es évekbeli iskolai egyenruhát idézi. Ennek ellenére a klasszikus és fényűző anyagának köszönhetően az irodai öltözékhez is választhatja.

Ár idején felülvizsgálat: 48406 Ft

Kötött szoknya klasszikus kakasos mintával

Ez a kötött ruha szoknya a Bonprix katalógusból az elegancia és a minimalista stílus minden kedvelőjének tetszeni fog, mert ez pontosan az! Ez a gyönyörű fekete-fehér szoknya azonnal a ruhatárad ékköve lesz, és nem fogsz tudni leállni vele. Minden szempontból lenyűgöző, és minden barátod irigyelni fogja. Nemcsak csodálatos kakasos motívummal rendelkezik, hanem kiváló szabással is, amely a legjobbat hozza ki a női alakból. Így a pasid is elnyeri majd a tetszését, hiszen imádni fog ebben a szoknyában!

Ár idején felülvizsgálat: 6 228 Ft

Karó miniszoknya fodros fodros

A Cache Cache divatos női szoknyája kék – fehér mintás mintával készült. A szoknya alkalmas városi sétákhoz és munkához egyaránt.

Ár idején felülvizsgálat: 1 789 Ft