Áttetsző szoknya

Az extravagáns divatirányzatok iránt érdeklődő nők közé tartozik? Ebben az esetben örülni fog, hogy áttetsző szoknyát visel. Lehetetlennek tűnhet, de mégis. Képzeljen csak el egy alsónadrágot vagy rövidnadrágot, amelyet egy áttetsző szoknya alá varrtak, és a szokatlan ruhát egy szép pulóverrel, felsővel vagy tunikával kombinálják a világon.

A szoknya átlátszóságának mértékét maga határozza meg. Ha merészebb darabot érez, kényeztesse magát egy rövid nadrággal egy áttetsző, nagyobb mintázatú hosszú szoknya alatt. Szégyelli magát? Fogadjon egy áttetsző szoknyára csipkével és alsószoknyával. Mindkét esetben száz százalékosan élvezni fogja a ruháját. Átlátszó anyagok vannak a pályán! Néhány nő mer egy puha, áttetsző szoknyát használni a combokban és egy vastag mintát az öl körül. Ebben az esetben teljes őszinteséggel érkezik a céghez. Az áttetsző szoknya szexi és friss, ezért mindenképpen szerezzen be egyet!

Átlátszó necc-ruha szoknyaként viselt fürdőruhán

Szokatlan tengerparti ruhára vágyik? Válasszon egy finom hálóból készült ómenai ruhát. Lazább ruhaként vagy klasszikus szoknyaként viselheti őket. Strandszoknya széles, rugalmas derékpánttal.

Ár idején felülvizsgálat: 17 324 Ft

Olcsó Piros női szoknya aszimmetrikus fodrokkal

A fodros szoknya feltárja gyönyörű lábaidat… Aszimmetrikus fodrok a kívánatos szélességért. Dupla, könnyű és áramló voile. Hátsó cipzár a könnyű öltözködésért. Nyomtatva.

Ár idején felülvizsgálat: 4 702 Ft

Sötétkék tüll szoknya

Női indigó színű szoknya gazdag rakásokkal.

Ár idején felülvizsgálat: 3551 Ft

Női strandszoknya átlátszó fekete csipkéből

Hiányzik a szekrényedből egy strandszoknya vagy strandruha? Szereti az extravaganciát és az eleganciát egyben? Ha igen, akkor mindenképpen nézze meg gyönyörű és stílusos floridai strandszoknyáinkat. A legfinomabb csipkéből és sima anyagból készült, amely csak simogatja a bőrét.

Ár idején felülvizsgálat: 16214 Ft