Zoot szoknya

Szeretne vásárolni néhány modern darabot a szekrényéhez nyárra, de nem akar túl sokat költeni? Vessen egy pillantást a Zoot szoknyára. Több százan megvásárolhatod őket, több ezerért. Attól függ, mennyire tetszik. Szabadidős tevékenységekhez olyanok, mint a megolvadt Zoot pamutszoknyák, amelyek körbefutó hatásúak a midi hosszában, és hosszú keskeny, rugalmas derékú darabok olajbogyó árnyékban sétára.

A nyár slágere a Zoot maxi szoknya színes színekben és szexi motívumokkal. A kényelmes viselet kulcsa a rugalmas széles derék és az ideális hosszúság a földig! Bármilyen cipő elhelyezhető e szoknya alatt! Rövid szoknya fiatalok számára, alsó fodros fodrokkal és Zoot farmerszoknyákkal a borjú közepéig, nyakkendő derékkal. Farmer mini szoknya, virágmintás pakolás, oldalakon redős rugalmas szoknya és a földig fodros hosszú modell, ez csak egy kis kóstoló a gyönyörű árukból egy világhírű márka műhelyéből.

Világos rózsaszín rövid egyenes szoknya minta nélkül

Az első meleg napok azonnal arra csábítanak, hogy könnyebb felsőruházatot vegyél elő a szekrényedből, és egy kényelmes és tisztességes szoknyában menj ki. Ha belenézel a szekrényedbe, és úgy találod, hogy a ruhatáradra ráférne egy kis frissítés ebből a szempontból, akkor fordítsd a figyelmed erre az egyedi, világos rózsaszínű szoknyára az Only-tól

Ár idején felülvizsgálat: 10 875 Ft

Rózsaszín és kék mintás rakott midi szoknya

Gomba mintás rakott szoknya. Félhosszú, midi hosszúságú és puha, könnyű, áramló anyag. Ideális számos alkalomra és mindennapi viseletre.

Ár idején felülvizsgálat: 9 423 Ft

Fekete-barna aszimmetrikus midi szoknya gepárd mintával

Félhosszú barna barna szoknya állati mintával.

Ár idején felülvizsgálat: 19 404 Ft

Fekete farmer sport szoknya

Fekete farmerszoknya ujjatlan szabással és térdig érő hosszúsággal. Gombos és cipzáras záródással.

Ár idején felülvizsgálat: 9 973 Ft