Pántos szoknyák

Olyan eredeti ruhadarabot keres, amely hétköznapi, mégis szexi? Fogadjon laza szoknyákra, amelyek nagy sikert arattak a 90-es években. Újra visszatért a színpadra! Kényelmes és változatos viselet. Különböző típusú ruhákkal kombinálhatók. A hosszú csipkeszoknya ideális az év hidegebb napjain, akárcsak a rövidebb húga, mert alatta melegebb nejlonokat vagy nadrágot viselhet.

Minden generáció hölgyei kedvelték a farmer szoknyákat, különösen a melegebb évszakban. A hosszú, karcsú lábú tinédzserek és lányok megengedhetnek maguknak egy mini-t, fehér tartály tetejével vagy felsővel kombinálva. A csíkos pulóver megfelelősége nem kizárt. Ha fehér laza szoknya mellett dönt, kényeztesse magát egy sötétkék pólóval. Nyugodtan lépjen utcára hosszú, midi és mini modellekkel. A Lacl szoknyák nemcsak az oldalsó és a hátsó zsebek miatt praktikusak. A legjobban talán a teltebb formájú hölgyek és a terhes nők szerelmesek.

Stílusos és kényelmes női rövid szoknya csipkével

Nem hiányzik egy szoknya, amely az egyik legkényelmesebb a szekrényében? Ugyanakkor időtlen, halhatatlan. Egy örökzöld, aki nem megy ki a divatból, nem fog unatkozni, és megnyer. A szoknyát, amely maximális kényelmet nyújt, és ennek köszönhetően könnyen létrehozhat egy érdekes ruha sok változatát. A klasszikus szabású Levi’s® lac Norah szoknya kényelmet nyújt. Az erős pont a vágás és az anyag. A női szoknya természetes anyagból készült, pamut, amely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik és kellemes. Az egyik legjobb anyag az érzékeny bőr számára.

Ár idején felülvizsgálat: 23 426 Ft

Stílusos csipkés szoknya kiváló minőségű és gyűrődésmentes farmerből készült

A zseniális szerelem örök. Halhatatlan. Egy díjnyertes darab a ruhatáradba a lacla szoknya formájában. Fiatalos és friss megjelenést kölcsönöz Önnek. Remekül mutat pólóval, inggel, garbóval, garbóval kombinálva. Örökzöld. Nem megy ki a divatból.

Ár idején felülvizsgálat: 3 465 Ft

Tommy Jeans stílusos pamut laclair szoknya modern csíkozással

A modern csíkos mintájú Tommy Jeans lacla szoknya kiváló minőségű pamut anyagból készült. A rövid, szexi hosszúságú szoknya praktikus zsebekkel és állítható nadrágtartókkal rendelkezik a maximális viselési kényelem érdekében.

Ár idején felülvizsgálat: 42 983 Ft