Karcsúsító női szoknyák

Aggódik, hogy hogyan lehet elfedni a karaktered hiányosságait? Dobjon el mindent a feje mögé, és szerezzen karcsúsító női szoknyát. Adjon esélyt egy csíkos midi szoknyának, amely rugalmas anyagból készül és széles a dereka. Feltétlenül használjon bordázott mini szoknyát, amely elfedi a sziluett finom hibáit. A csíkos, szélesebb rögzített derékkal, cipzárral és zsebekkel ellátott midi darab ideális a szabadidős tevékenységekhez.

Az eleganciája miatt azonnal beleszeret a derék gombokkal ellátott magas női szoknyába. Karcsúsító hatású bugyival ellátott fürdőruhák ülnek a strandokon, és sötét színű hüvelyes modellek és XXL farmer szoknyák viselhetők munkához. Kötött szoknya aszimmetrikus kialakítású, szélesebb derékkal és karcsúsító hatással, valamint rövid modell, redőkkel és teljes területű cipzárral. Nyáron csodálkozni fognak a karcsúsító szoknyákkal, virágokkal vagy szivárvány színekkel.

Női rövid zebra szoknya

Női elegáns fehér-fekete szoknya magasabb derékszíjjal, ZEBRA mintával. Fekete bőrövvel díszített. Hátul cipzárral záródik.

Ár idején felülvizsgálat: 16 408 Ft

Maxi szoknya modern mintás hasítékkal, elasztikus derékrészen

Az Isabella hosszú szoknyája színes pálmalevélnyomatával tűnik ki. Hízelgő szabású, trikó kötött anyagból készült, 2 nagy résszel. Isabella hosszú szoknya. Hízelgő aktuális szabás. Pálmalevél nyomtatás. Elöl és hátul elasztikus derékpánt rugalmas húzózsinórral. Mély rés mindkét oldalon. Egyenes szegély. Isabella nagyméretű kollekció 42-58-as méretben. Gépben mosható.

Ár idején felülvizsgálat: 11 498 Ft

Hosszú fekete xxl maxiszoknya

Luxus fekete maxi szoknya, szellős szabással.

Ár idején felülvizsgálat: 11 082 Ft

Modern praktikus fürdőszoknya elasztikus csipkével

Szép fürdőszoknya rugalmas csipkével, amely első pillantásra megragadja a tekintetet, és kiemelkedik a formatervezésével. A szoknya integrált rövidnadrággal, rugalmas derékszíjjal és csipkével.

Ár idején felülvizsgálat: 7 615 Ft

Miniszoknya régi rózsaszínben, fodros szegéllyel

Szeretné feldobni a ruhatárát egy szép és minőségi darabbal? Szereted az olyan modelleket, amelyek nem csak nem mennek ki a divatból, de sokoldalúak is? Akkor támaszkodjon erre a szexi szoknyamodellre. Ez feldobja a ruhatáradat, és friss megjelenést kölcsönöz neked.

Ár idején felülvizsgálat: 13856 Ft

Fekete rakott rakott szoknya csipkével

Kényelem és nőiesség! Kifinomult redők és tökéletes csipke. Széles elasztikus derékpánt a lapos has hatásért. Hullámos szegéllyel.

Ár idején felülvizsgálat: 11 165 Ft

Sima, húzózsinórral ellátott alsószoknya, amely a hasától a combjáig formálja az alakot

Társasági eseményre készülsz, és készen állsz egy szűk ruhával? Segítségre van szüksége, hogy elrejtse az alakján lévő apró hibákat? Ebben az esetben egy szűk, húzózsinóros alsószoknya az ideális megoldás. A sima, láthatatlan, húzózsinóros alsószoknya puha anyagból készült, amely a hastól a combközépig kényelmesen feszül.

Ár idején felülvizsgálat: 8 169 Ft